Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vintage nočný stolík Nature z akáciového dreva s policou s viedenským výpletom a zásuvkou v svetlej béžovej farbe 65 cm

EM32564

Nočný stolík Nature vás očarí svojím pôvabným vintage vizuálom. Do vašej spálne prinesie elegantný dekoračný prvok a zároveň poskytne praktický úložný priestor v podobe jednej zásuvky a jednej police.

Nočný stolík je vyrobený z akáciového dreva, ktoré je veľmi obľúbené vďaka svojej tvrdosti a dlhotrvácnosti. Jeho povrch pokrýva náter v svetlej béžovej farbe s efektom vymytej farby, ktorý dodáva nábytku šarmantný starožitný charakter. Na hladkých povrchoch je viditeľná kresba letokruhov, ktorá vyzdvihuje do popredia prírodný charakter materiálu.

V siluete nábytku dominujú elegantné tvarované línie s jemnými krivkami. Vrchná doska je obdĺžniková, zo zaoblenými rohmi a lineárnymi zárezmi na hranách, ktoré sa prepájajú s dizajnom nožičiek. Pod vrchnou doskou je umiestnený uzatvárateľný úložný priestor v podobe zásuvky s okrúhlou kovovou úchytkou.

Podstavu tvoria štyri nožičky so štvorcovou policou umiestnenou v spodnej časti. Bočné strany medzi policou a zásuvkou vypĺňajú dva prvky v tvare X. Na líniách podstavy sa nachádzajú výrazné rozšírené okrúhle kĺby, ktoré svojím dizajnom pripomínajú stonky bambusu. Nožičkyv spodnej časti prehnuté a prinášajú do kompozície nádych vidieckeho štýlu. Policu tvorí výplet z trstiny v naturálnom svetlom hnedom odtieni so sofistikovaným viedenským vzorom.

Nočný stolík skvele doplní vyrezávanú posteľ z masívneho dreva v svetlom odtieni, či čalúnené vintage čelo. Útulný vidiecky charakter miestnosti podporíte pridaním textílií s kvetinovým vzorom či nočnej lampy s maľovanou keramickou podstavou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

879,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nature

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Nočné stolíky z dreva

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Nature ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Akácia ►Béžová ►Nočné stolíky z dreva