Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný nočný stolík Bianco Noce s úložným priestorom v orechovej hnedej a bielej farbe s chrómovými detailmi 55 cm

EM32507

Nočný stolík Bianco Noce bude štýlovým doplnkom vašej spálne. Je dokonalým spojením krásy a funkčnosti. Priestoru dodá nádych luxusu a elegancie moderného talianskeho dizajnu.

Nočný stolík je vyrobený z kvalitného dyhovaného orechového dreva. Jeho príjemná svetlá hnedá farba s tmavšou kresbou letokruhov dodáva nábytku teplý prírodný prvok. Silueta je moderná a dominujú v nej rovné línie a hladké povrchy. Hrany stolíka sú zaoblené, čo zjemňuje striktný lineárny dizajn a zároveň zachováva ideu minimalizmu.

Úložný priestor tvoria dve nad sebou umiestnené zásuvky. Ich prednú stranu prekrýva lesklý biely náter, ktorý v kombinácii s prírodným odtieňom dreva vytvára nadčasovú farebnú kombináciu. Úchytky sú umiestnené na spodnej hrane vrchnej zásuvky a na vrchnej hrane spodnej zásuvky a vizuálne tak splývajú do jednej horizontálnej línie. Chrómové prevedenie úchytiek korešponduje s kovovými nožičkami v tvare U so spojnicou na bočnej strane a zošikmenou prednou stranou. Tento lesklý metalický prvok podčiarkuje moderný charakter nábytku.

Nočný stolík Bianco Noce sa hodí do moderne zariadenej spálne, kde ho môžete skombinovať so svetlou čalúnenou posteľou či s masívnym dreveným čelom. Môžete tiež pridať dodatočný úložný priestor v podobe komody z rovnakej rady Bianco Noce či ďalší luxusný nábytok s taliansky dizajnom.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

609,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Kov - Chróm ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Nočné stolíky z kovu ►Moderné nočné stolíky