Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný oválny nočný stolík Vita Naturale s dvomi zásuvkami v orechovej hnedej farbe 60 cm

EM32506

Nočný stolík Vita Naturale prinesie do vašej spálne luxus a eleganciu moderného talianskeho dizajnu. Minimalistické prevedenie a netradičný tvar z neho robia neprehliadnuteľný doplnok, ktorý vás prekvapí praktickým úložným priestorom.

V prvom rade vás upúta originálna oválna silueta so zošikmenými nožičkami. Tvar je minimalistický, s hladkými povrchmi, ktoré dávajú priestor vyniknúť kráse orechového dreva. Zásuvky majú zaoblenú prednú stranu bez úchytiek, čo podporuje čistý moderný dizajn. Vrchná zásuvka je nižšia, ideálna na uloženie drobností, ktoré potrebujete mať v dosahu, zatiaľ čo vyššia spodná zásuvka umožňuje uskladnenie väčších predmetov. Praktickým detailom sú aj vyvýšené okraje vrchnej dosky.

Nočný stolík je vyrobený z kvalitného dyhovaného orechového dreva. Má príjemnú naturálnu svetlú hnedú farbu s tmavšou kresbou letokruhov, ktorá je štylizovaná tak, aby plynula horizontálne po obvode nábytku. Vďaka tomuto subtílnemu prírodnému vzoru má tak stolík elegantný a uhladený vzhľad. 

V spodnej časti sa nachádzajú štyri nožičky z nehrdzavejúcej ocele v tmavej farbe.rovné a jemne zošikmené, čo prináša variáciu tvarov a jemný kontrast k oblým tvarom vrchnej časti.

Nočný stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej spálne. Hodí sa k čalúnenej posteli v naturálnych zemitých odtieňoch či k masívnemu čelu. Oválny tvar je ideálny pre tých, ktorí hľadajú funkčný minimalistický nábytok s pridanou estetickou hodnotou. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

719,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Oválny ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Nočné stolíky z dreva ►Moderné nočné stolíky