FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný biely provensálsky nočný stolík Lisette s vyrezávaným zdobením a tromi zásuvkami 70 cm

EM32235

Luxusný nočný stolík Lisette prinesie do vašej spálne nádych provensálskej estetiky. Vďaka vyrezávanému zdobeniu a úchytkám bude elegantným dekoračným prvkom, ktorý vám zároveň poskytne bohatý úložný priestor v troch zásuvkách.

Je vyrobený z brestového dreva, ktoré je obľúbeným materiálom vďaka svojej tvrdosti a odolnosti. Má svetlú hnedú farbu s výraznou kresbou letokruhov, ktorá je viditeľná na vrchnej doske stolíka. Vytvára príjemný kontrast s bielym náterom na zvyšných častiach nábytku. Povrch stolíka je zámerne zošúchaný, čo mu dodáva pôvabný vintage charakter.

Základná silueta stolíka je lineárna, s prečnievajúcou vrchnou doskou a zdobená zaoblenými detailmi. Medzi prednými nožičkami sa nachádza jednoduchý vyrezávaný ornament, v ktorého tvare prevažujú krivky. Korešponduje s visiacimi poloblúkovými úchytkami z tmavého kovu. Ich povrch zdobí bohatý reliéf a k zásuvke sú pripevnené cez výrazný listový ornament. Stolík je postavený na krátkych hranatých nožičkách, ktoré sa zakrivujú smerom von. Horná a spodná hrana prednej časti zásuviek je tiež zvlnená.

Stolík výborne doplní posteľ s vyrezávaným čelom v bielej farbe. Ak chcete ešte vyzdvihnúť elegantný provensálsky štýl, môžete pridať textílie v naturálnych svetlých odtieňoch s výrazným tkaním. Starožitný nádych stolíka tiež ponúka priestor na doplnky či nočnú lampu vo vintage štýle, ktoré priestor oživia.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

749,95 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia provensálskeho nábytku Lisette vo vintage štýle

Podobné produkty Nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Vintage nábytok ►Provensálsky nábytok a francúzsky nábytok ►Provensálske nočné stolíky ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Biela ►Drevo / Masív - Brest ►Kolekcia provensálskeho nábytku Lisette vo vintage štýle