Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný industriálny nočný stolík Cumbria v prírodnej hnedej farbe so zásuvkou a policou 40 cm

MLV26924

Nočný stolík Cumbria v sebe spája moderný lineárny dizajn s industriálnymi prvkami. Do vašej spálne vnesie prírodný prvok a oceníte tiež bohatý úložný priestor.

Nočný stolík má jednoduchý hranatý tvar so striktnými rovnými líniami. Je vyrobený z dyhy v krásnom svetlom hnedom prírodnom odtieni s výraznou kresbou letokruhov. Dopĺňa ho konštrukcia z kovu v matnej čiernej farbe, ktorá rámuje hrany stolíka a prináša do dizajnu nádych industriálneho štýlu.

Vrchná doska má štvorcový tvar a pod ňou sa nachádza zásuvka bez úchytky, čo zdôrazňuje čistý a uhladený moderný vzhľad. V spodnej časti sa nachádza veľká štvorcová polica, ktorá vám poskytne dodatočný úložný priestor. Nožičky sú na zemi prepojené štvorcovou podstavou.

Stolík je skvelým doplnkom do spální zariadených v industriálnom štýle. Prepojí sa s posteľou s čiernym kovovým rámom, či s rámom z masívneho dreva. Hodí sa k nemu nočná lampa s originálnou podstavou z materiálov ako kov, betón či drevo.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

-30%

139,95 € s DPH

Znížená cena!

199,93 €

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Štvorcový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Hnedá ►Moderné nočné stolíky