Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný vintage nočný stolík Shanxi so skrinkou a zásuvkou s na hranách zošúchaným čiernym náterom 68 cm

MLV18421

Nočný stolík Shanxi dodá vašej spálni pôvabný vintage doplnok. Čierna farba pôsobí elegantným dojmom a oceníte tiež veľké množstvo úložného priestoru.

Nočný stolík je vyrobený z kombinácie mahagónového dreva a MDF dosiek. Má mohutnú siluetu, v ktorej prevládajú rovné línie, s estetickým kontrastom v podobe okrúhlych kovových úchytiek. Vo vrchnej časti sa nachádza zásuvka s jednoduchou visiacou úchytkou. Pod ňou nájdete väčší úložný priestor v podobe dvojdverovej skrinky s dizajnovým zatváracím mechanizmom so západkou na retiazke.

Nočný stolík má matný čierny náter. Zaujímavým detailom je jeho zošúchanie na hranách, čo dodáva nábytku vintage nádych. Na týchto miestach je odhalená pôvodná hnedá farba dreva, ktorá zdôrazňuje striktné rovné línie a zároveň tak vytvára minimalistický dekoračný prvok.

Môžete ho skombinovať s posteľou s masívnym dreveným rámom v čiernej farbe a nočnou lampou so starožitne pôsobiacou podstavou. Do spálne môžete tiež pridať výraznejšiu vintage komodu z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

519,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S dvierkami ►Drevo / Masív - Mahagón ►MDF ►Čierna ►Moderné nočné stolíky