Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný glamour nočný stolík Venetian s tromi zásuvkami a zrkadlovým povrchom 66 cm

MLV17851

Nočný stolík Venetian rozžiari vašu spálňu. Extravagantný zrkadlový dizajn z neho robí neprehliadnuteľný a originálny doplnok. Poteší vás tiež veľké množstvo uzavretého úložného priestoru.

Nočný stolík má mohutnú siluetu, no vďaka reflexnému povrchu pôsobí ľahkým a vzdušným vzhľadom. Je preto skvelou voľbou aj do menších spálni, kde priestor vizuálne nezaťaží a zároveň vám poskytne veľké množstvo úložného priestoru. Je vyrobený z MDF dosiek a povrch pokrýva zrkadlové sklo.

Stolík má moderný lineárny tvar, s ktorým kontrastujú okrúhle úchytky. Tri zásuvky sú umiestnené nad sebou a ohraničuje ich hrubá vrchná doska a rovnako hrubé bočné steny, ktoré plynule prechádzajú do nožičiek.

Hodí sa do moderne zariadenej spálne, kde ním môžete doplniť čalúnenú posteľ. Zrkadlový povrch je univerzálny a môžete ho skombinovať s akoukoľvek farbou. Je tiež ideálnou voľbou do extravagantných priestorov zariadených v glamour štýle, kde sa prepojí s ďalším lesklým nábytkom a doplnkami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

489,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Nočné stolíky

Podobné produkty Moderné nočné stolíky

►Dizajnové a luxusné nočné stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Zrkadlový nábytok Estila ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Sklo ►Strieborná ►Priehľadná ►Nábytok v Glamour štýle ►Moderné nočné stolíky