Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná komoda Bianco Noce v orechovej hnedej farbe s piatimi bielymi zásuvkami 108 cm

EM32591

Komoda Bianco Noce je stelesnením elegancie súčasného talianskeho dizajnu. Minimalistické prevedenie kombinuje sofistikovanú farebnú paletu hnedej a bielej, zatiaľ čo chrómové prvky prinášajú do kompozície moderný vizuál.

Komoda je vyrobená z dyhovaného orechového dreva. Rám má naturálnu svetlú hnedú farbu, popretkávanú tmavou kresbou letokruhov. Dyha umožňuje precíznu organizáciu prírodného materiálu do sofistikovaných vzorov, čoho výsledkom je naturálne pôsobiaci horizontálny vzor na bočných stranách komody. Akcentový prvok prináša do kompozície päť nad sebou umiestnených zásuviek v bielej farbe. Svetlý lesklý povrch pôsobí elegantným dojmom a v kontrastnej estetike pozdvihuje krásu dreva. Moderným dotykom sú lesklé chrómované úchytky a nožičky v tvare U.

V siluete komody dominujú rovné línie, zjemnené zaoblenými hranami nábytku. Tento detail je inšpirovaný takzvaným waterfall nábytkom, populárnym v 30. a 40. rokoch minulého storočia. Je pre neho charakteristická zaoblená hrana, ktorá pôsobí, ako by sa jedna strana nábytku plynule prelievala do druhej. Moderný dizajn je tak obohatený o svieži retro prvok, pri čom si však stále zachováva svoj minimalistický charakter.

Komoda Bianco Noce je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej spálne, kde prinesie nádych talianskeho luxusu a elegancie. Je dokonalým spojením funkčnosti a krásy nábytku, ktorý vám poskytne praktický úložný priestor a zároveň bude ozdobou vašej spálne. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 139,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn