Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná vidiecka komoda Nature s tromi zásuvkami so svetlým béžovým náterom s vintage efektom vymytej farby 132 cm

EM32560

Komoda Nature prinesie do vašej spálne vidiecky šarm a originálny vintage charakter. Vďaka povrchovej úprave masívneho dreva pôsobí starožitným dojmom a reliéfne zdobenie dodáva nábytku klasickú eleganciu. Oceníte aj bohatý úložný priestor v troch širokých zásuvkách.

Komoda je vyrobená z masívneho akáciového dreva. Tento materiál sa vyznačuje vysokou tvrdosťou a pevnosťou, ktorá zaručí odolnosť a dlhotrvácnosť nábytku. Povrch pokrýva svetlý náter s tzv. washed efektom vymytej farby, ktorý čiastočne odhaľuje pôvodné teplé hnedé tóny dreva. Zvýrazňuje tiež jeho štruktúru a vytvára elegantný béžový odtieň, ktorý vám pomôže miestnosť presvetliť. Nábytku tiež dodáva jedinečný starožitný vizuál.

Úložný priestor pozostáva z troch nad sebou umiestnených širokých zásuviek. Ich predná strana má dizajn s vyzdvihnutou strednou časťou, ktorá zásuvku vizuálne rozdeľuje na tretiny. Na bočných nižších stranách sú umiestnené okrúhle kovové úchytky v tmavej farbe, ktorá kontrastuje so svetlým náterom. Vzniká tak ilúzia deviatich menších zásuviek.

V hornej a spodnej časti sa nachádzajú výrazné rímsy s hranami zošikmenými smerom k úložnému priestoru. Zdobí ich vyrezávaný lineárny reliéf, ktorý korešponduje aj so subtílnym vertikálnym zdobením na bočných stranách prednej časti. Tieto dekoratívne prvky prinášajú do dizajnu nádych klasického štýlu. Tvar vrchnej dosky kopíruje vyvýšené časti zásuviek. Komoda je postavená na štyroch hranatých nožičkách, ktoré sú zošikmené a smerom dole sa mierne zužujú.

Elegantná svetlá farba, priznané teplé odtiene dreva a klasické zdobenie robia z komody Nature ideálny doplnok do spálne zariadenej vo vidieckom štýle. Môžete ju skombinovať s nočným stolíkom v podobných odtieňoch, napríklad z rovnakej kolekcie Nature, ktorú nájdete v našej ponuke. Hodí sa tiež do jedálne či obývačky, kde ju môžete doplniť luxusnými dekoráciami vo vintage štýle či maľovanou keramikou.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 849,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nature

Podobný tovar v kategórií Komody

Podobné produkty Rustikálne komody

►Dizajnové komody ►Klasický štýlový nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Nature ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Béžová ►Rustikálne komody