Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná hnedá komoda Vita Naturale s piatimi zásuvkami a porcelánovou vrchnou doskou s mramorovým dizajnom 112 cm

EM32522

Komoda Vita Naturale prinesie do vašej spálne luxusný taliansky dizajn. Očarí vás množstvo detailov, ktoré robia z tohto moderného nábytku výnimočný kúsok a oceníte tiež bohaté množstvo úložného priestoru v piatich zásuvkách.

Komoda je vyrobená z prírodnej orechovej dyhy, ktorá jej dodáva príjemnú teplú svetlú hnedú farbu. Tmavšia kresba letokruhov podčiarkuje naturálny charakter materiálu a tejto tendencii sa nesie aj vrchná časť komody. Vyvýšené drevené okraje ohraničujú lesklú porcelánovú vrchnú dosku s autentickým mramorovým dizajnom. Zdôrazňuje luxusný vzhľad nábytku a kresba kameňa v zemitých odtieňoch hnedej a sivej skvele korešponduje s farbou dreva. Nožičky z nehrdzavejúcej ocele v tmavej farbe prinášajú do kompozície moderný dotyk.

V siluete komody dominujú rovné línie a elegantné zaoblené zvislé hrany. Päť zásuviek so soft close systémom zatvárania je umiestnených a absencia úchytiek zdôrazňuje moderný štýl. Povrchy sú hladké, s výnimkou strednej zásuvky, ktorú zdobí delikátny vyrezávaný geometrický vzor. Nožičky majú tvar písmena U s prepojením na bočných stranách. Ich línia prečnieva do polovice výšky spodnej zásuvky a tvoria tak ďalší minimalistický dekoračný prvok.

Komoda je skvelým doplnkom do moderne zariadenej spálne, kde ju môžete skombinovať s posteľou z masívneho dreva či s ďalším nábytkom s moderným talianskym dizajnom z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. Je ideálnym nábytkom pre tých, ktorí hľadajú spojenie krásy a funkčnosti. Pokiaľ máte záujem o iné farebné prevedenie, prosím kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 429,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale