Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná hnedá komoda Forma Moderna s piatimi zásuvkami a vrchnou doskou s dizajnom bieleho kalkatského mramoru 107 cm

EM32515

Komoda Forma Moderna prinesie do vašej spálne luxusný nádych súčasného talianskeho dizajnu. Spojenie prírodného vzhľadu dreva a mramoru dodá priestoru naturálny prvok a precízne moderné spracovanie ho pozdvihne na elegantný a sofistikovaný kus nábytku.

Komoda je vyrobená z kvalitného dyhovaného orechového dreva. Jeho príjemná hnedá farba vnesie do priestoru pocit tepla a tmavšia kresba letokruhov zdôrazňuje prírodný charakter materiálu. Drevo výborne dopĺňa vrchná doska zo sklolaminátu, ktorá vám zaručí mimoriadne pevný a odolný povrch. Jej výnimočný dizajn kalkatského mramoru pôsobí luxusným dojmom. Vyznačuje sa mliečnobielou farbou s charakteristickými svetlými sivými žilami. 

Silueta nábytku kombinuje moderné rovné línie s elegantnými krivkami. Línia nožičiek vizuálne plynie po celej výške zaoblených hrán komody a vytvára estetický kontrast s rovnými hranami zásuviek a lineárne štylizovanou kresbou dreva. Úchytky korunujú dizajn dotykom moderného štýlu. Majú striktný hranatý tvar so zošikmenými stenami. Kovové prevedenie v medenej farbe prináša nádych luxusu a dizajn oživia aj atypické odrazy svetla na šikmých plochách.

Z pohľadu funkčnosti nábytku oceníte bohatý úložný priestor, ktorý vám zabezpečí päť zásuviek. Vrchná dvojica je nižšia, ideálna na uskladnenie dôležitých drobností, zatiaľ čo spodné tri zásuvky majú dvojnásobnú výšku a poskytujú dostatok miesta aj na väčšie oblečenie a textílie. Zásuvky sú vybavené soft close systémom zatvárania.

Komoda výborne doplní modernú spálňu, kde ju môžete skombinovať s ďalším dreveným nábytkom. Do priestoru vnesie sofistikovaný luxus a eleganciu. Ak vás zaujal moderný taliansky dizajn, objavte ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás kedykoľvek kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 239,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Vysoké dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna