Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná vysoká komoda Vita Naturale so štyrmi zásuvkami vysokými nožičkami z prírodného hnedého orechového dreva 120 cm

EM32514

Komoda Vita Naturale vás očarí spojením moderného talianskeho dizajnu a prírodnej krásy dreva. Minimalistické spracovanie pôsobí sofistikovaným dojmom a vašej spálni dodá nádych elegantného luxusu.

Silueta nábytku je moderná a dominujú v nej striktné rovné línie a hladké povrchy. Vizuálnu variáciu pinášajú výrazné nožičky v tvare U.hranaté, mierne zošikmené a vďaka svojej výške vytvárajú v spodnej časti nábytku netradičný priestor, ktorý pôsobí vzdušným dojmom. Úložný priestor je vo vrchnej časti tvorený tromi nižšími a jednou vyššou zásuvkou so soft close systémom zatvárania.

Komoda je vyrobená z kvalitného dyhovaného orechového dreva. Hladké povrchy dávajú priestor vyniknúť príjemnej svetlej hnedej farbe s naturálnou kresbou letokruhov, ktorá vnesie do vašej spálne pocit tepla a zároveň zachová minimalistickú estetickú tendenciu.

Hodí sa do moderne zariadených miestností, kde vám poskytne ideálne spojenie funkčnosti a krásy. Sofistikovaný lineárny dizajn a prírodná farebná paleta vám umožňujú kombinovanie so širokou škálou nábytku. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, prezrite si ďalšie kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. Komodu je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

869,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Vysoké dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale