Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná komoda Vita Naturale so šiestimi zásuvkami v sivej farbe s orechovou hnedou vrchnou doskou a podstavou 135 cm

EM32513

Komoda Vita Naturale prinesie do vašej spálne či jedálne nádych luxusnej elegancie. Minimalistický taliansky dizajn a sofistikovaná paleta farieb robí z tohto funkčného úložného priestoru očarujúcu súčasť interiéru s pridanou estetickou hodnotou. 

V dizajne dominujú rovné línie, zjemnené zaoblenými vertikálnymi hranami a rohmi. Úložnú časť tvorí šesť zásuviek umiestnených v troch radoch. Ich predná stranahladký povrch so svetlým sivým lakom. Tento odtieň pôsobí elegantným dojmom a zároveň vám pomôže priestor presvetliť.  Absencia úchytiek ešte podčiarkuje luxusný čistý moderný dizajn. V strede prednej strany a na bokoch sa nachádza aj minimalistický dekoračný prvok v podobe štíhlych lineárnych vertikálnych výrezov, siahajúcich od podstavy do polovice vrchnej zásuvky. Sú ukončené oblúkom, ktorý sa vizuálne prepája so zaoblenými rohmi.

Vrchná doska, podstava a interiér zásuviek sú vyrobené z kvalitnej pravej orechovej dyhy. Bohatý svetlý hnedý odtieň a naturálny vzhľad dreva s letokruhmi kontrastuje s čistým sivým lakovaným povrchom. Pôsobí teplým dojmom a nábytku dodáva osobitý charakter.

Komoda je skvelým doplnkom do moderne zariadenej spálne alebo jedálne. Minimalistický dizajn ľahko skombinujete s rôznym nábytkom a elegantná kombinácia farieb prinesie do priestoru nádych luxusu. Svetlé farby miestnosť vizuálne nezaťažia a štruktúra dreva pôsobí harmonickým dojmom. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalšie kusy z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. Komodu je možné vyhotoviť aj v inom farebnom prevedení. Pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 529,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Bez nožičiek ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►MDF ►Hnedá ►Sivá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody