Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná orechová hnedá komoda Vita Naturale so šiestimi zásuvkami a vrchnou doskou s mramorovým dizajnom 145 cm

EM32512

Komoda Vita Naturale vás očarí vizuálne podmanivým spojením dreva a mramoru. Zaoblené hrany dodávajú nábytku elegantný vzhľad a vďaka sofistikovanej farebnej palete bude neprehliadnuteľnou ozdobou vašej spálne či obývačky.

Moderná silueta prinesie do vášho interiéru luxusný súčasný taliansky dizajn. Rovné línie zjemňujú zaoblené rohy a vertikálne hrany komody. Hranaté nožičky v tvare U mierne prečnievajú na prednú stranu a vzniká tak minimalistický dekoračný prvok. Ďalším zaujímavým detailom sú tenké vyvýšené okraje vrchnej dosky, ktoré dodávajú nábytku ľahký a delikátny vzhľad. Úložný priestor je organizovaný do šiestich zásuviek umiestnených v dvoch stĺpcoch vedľa seba. Štrukturálnu variáciu prináša moderný vyrezávaný geometrický vzor na strednom rade zásuviek.

Komoda je vyrobená z kvalitnej orechovej dyhy v bohatej hnedej farbe. Prírodný vzhľad podporuje aj výrazná kresba letokruhov, ktorá je na bočných stranách štylizovaná do vertikálnych línií a na prednej strane plynie zasa horizontálne, nasledujúc zvýraznené okraje zásuviek. Luxusný dotyk prináša exkluzívna porcelánová vrchná doska s dizajnom mramoru. Na bielom pozadí sa odvíja hnedá a sivá kresba kameňa, ktorý výborne dopĺňa naturálne tendencie dreva. Nožičky vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v tmavej čiernej farbe zasa prinášajú do kompozície moderný prvok.

Komoda je ideálnym doplnkom do moderne zariadenej spálne či jedálne. Vynikne vďaka svojmu jedinečnému elegantnému tvaru a sofistikovaná kombinácia farieb, materiálov a štruktúr z nej robí luxusný kus nábytku, ktorý v sebe spája funkčnosť a krásu. Nechajte sa očariť moderným talianskym dizajnom a spoznajte ďalšie produkty z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Komodu je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, v prípade záujmu nás prosím kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 799,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Komody

Podobné produkty Drevené príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Moderné príborníky a komody ►Drevené príborníky a komody