Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná komoda Vita Naturale s tromi širokými zásuvkami z hnedého orechového dreva s tmavou kovovou konštrukciou 140 cm

EM32511

Komoda Vita Naturale prinesie do vašej spálne či obývačky súčasný taliansky dizajn. Sofistikované spojenie dreva a kovovej konštrukcie pôsobí minimalistickým dojmom a poskytuje vám funkčný nábytok s podmanivým moderným vizuálom.

Komoda je vyrobená z pravej orechovej dyhy v elegantnej tmavej hnedej farbe. Úložný priestor tvoria tri široké, nad sebou umiestnené zásuvky. Každá je vnútri predelená priečkou na polovicu a sú tiež vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie. Vyhotovenie bez úchytiek zdôrazňuje čistý moderný dizajn. Hladké povrchy nábytku zdobí kresba letokruhov dreva, organizovaná do vertikálnych línií. Vyzdvihuje prírodný materiál a komoda tak vnesie do miestnosti teplo pôsobiaci naturálny prvok.

Konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele v čiernej farbe prináša do dizajnu jemný nádych industriálneho štýlu. Tvoria ju štyri štíhle nožičky, ktoré sa tiahnu po celej výške komody. Sú pripojené k bočný hranám a ich valcovitý tvar korešponduje s jemne zaoblenými rohmi vrchnej dosky. Výbornú stabilitu poskytuje krížová spojnica v spodnej časti. Jedinečná štíhla kovová konštrukcia je funkčná a zároveň poskytuje estetický kontrast k mohutnej úložnej časti. Pôsobí ako ležérny dekoračný prvok, ktorý výborne zapadá do minimalistického štýlu.

Komoda sa hodí do moderne zariadenej spálne či obývačky. Ponúka vám dokonalé spojenie funkčnosti a krásy. Lineárny dizajn ľahko skombinujete so širokou škálou nábytku. Miestnosti dodá akcentový prvok, ktorý pôsobí luxusným dojmom. Nechajte sa očariť moderným talianskym dizajnom s ďalšími kúskami z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktoré nájdete v našej ponuke. Komodu je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 999,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►S poličkami ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale