Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná komoda Bianco Noce so šiestimi zásuvkami v orechovej hnedej a bielej farbe 140 cm

EM32510

Komoda Bianco Noce vás očarí svojou elegantnou farebnou paletou a sofistikovaným prepojením krásy dreva s moderným prevedením. Do vašej spálne či obývačky prinesie luxus súčasného talianskeho dizajnu.

Komoda je ideálny spojením krásy a funkčnosti. Poteší vás svojím moderným vizuálom a bohatým úložným priestorom v šiestich zásuvkách, organizovaných v dvoch trojradových stĺpcoch. V dizajne dominujú minimalistické rovné línie a hladké povrchy, ku ktorým vytvárajú jemný estetický kontrast zaoblené hrany nábytku a zošikmená predná časť nožičiek. Úchytky sú umiestnené tak, aby sa prepájali do dvoch horizontálnych línií, sledujúcich okraje zásuviek na prednej strane. 

Komoda je vyrobená z dyhovaného orechového dreva, čo umožňuje štylizáciu letokruhov na vrchnej a bočných stranách tak, aby vytvárali subtílny naturálne pôsobiaci lineárny vzor. Svetlá hnedá farba dreva s tmavšou kresbou pôsobí teplým dojmom a prináša do dizajnu harmonický prírodný prvok. Zásuvky vytvárajú vďaka svojmu lesklému bielemu povrchu v tejto kompozícii elegantný akcent. Výborne ich dopĺňa lesklý chrómový povrch úchytiek a nožičiek v tvare U, ktorý dodáva dizajnu moderný dotyk.

Komoda Bianco Noce je manifestáciou detailne premyslených spojení, charakteristických pre moderný taliansky štýl. V spálni ju môžete skombinovať s nočným stolíkom a vysokou komodou z rovnakej rady Bianco Noce. Hodí sa aj do jedálne či obývačky, kde ju môžete doplniť zrkadlom v drevenom ráme . Miestnosti dodá elegantný a sofistikovaný dizajnový prvok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 449,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Komody

Podobné produkty Moderné príborníky a komody

►Dizajnové komody ►Luxusné príborníky a komody ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►MDF ►Kov - Chróm ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Moderné príborníky a komody