Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná oválna komoda Vita Naturale s tromi zásuvkami z orechového dreva v hnedej farbe 135 cm

EM32509

Komoda Vita Naturale prinesie do vášho domova eleganciu moderného talianskeho dizajnu. Jej originálny oválny tvar a minimalistické prevedenie vám ponúka jedinečné spojenie funkcionality a estetického pôžitku. 

Komoda je vyrobená z pravej orechovej dyhy v svetlej hnedej farbe. Drevo má výraznú kresbu letokruhov, ktorá v dizajne funguje ako prirodzený dekoratívny prvok. Jej línie plynú horizontálne po obvode nábytku, čo v kombinácii s hladkým povrchom zdôrazňuje oválny tvar a minimalistický vizuál. Hrany zásuviek sú jemné a absencia úchytiek podporuje čisté línie, charakteristické pre moderný štýl.

Komoda je postavená na zošikmených nožičkách z nehrdzavejúcej ocele v čiernej farbe. Ich valcovitý tvar nadväzuje na elegantné krivky úložného priestoru a vzniká tak harmonický a vyvážený dizajn, ktorý prinesie do priestoru nádych sofistikovaného luxusu.

Komoda je skvelým doplnkom do moderne zariadenej spálne alebo obývačky, kde chcete vniesť elegantný dekoračný element. Jej oválny tvar púta pozornosť a môžete ju tak umiestniť aj do otvoreného priestoru. Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. Komodu je možné vyhotoviť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás prosím kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 569,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Oválny ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale