Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná moderná komoda Vita Naturale z hnedého orechového dreva s vrchnou doskou s dizajnom kalkatského mramoru 120 cm

EM32508

Komoda Vita Naturale je luxusným spojením prírodného dreveného a mramorového vizuálu v exkluzívnom modernom talianskom dizajne. Do priestoru prinesie teplý naturálny prvok a zároveň bude vďaka dôsledne prepracovaný detailom neprehliadnuteľným dekoračným elementom.

Silueta komody kombinuje striktné rovné línie a elegantné krivky. Hladké povrchy zdôrazňujú čistú modernú estetiku a zaoblené hrany, plynule prechádzajúce do nožičiek, zdobia dizajn minimalistickým spôsobom. Orechové drevo prináša do kompozície naturálnu štruktúru so subtílnym vzorom letokruhov, čo dodá miestnosti teplý vizuálny prvok.

Vrchná doska je vyrobená z porcelánu a má exkluzívny dizajn kalkatského mramoru. Tento materiál sa vyznačuje hustou mliečnou bielou farbou s výraznými sivými žilami. V kombinácii s lesklou metalickou medenou farbou úchytiek komoda nadobúda luxusný vzhľad.

Úchytky majú moderný hranatý tvar so zošikmenými plochami, čo spôsobuje vizuálne atraktívne odrazy svetla pod netradičnými uhlami. Sú umiestnené vo vrchnej časti každej z troch širokých zásuviek. V spodnej časti sa tie nachádza dodatočná piata noha, ktorá zaručuje výbornú stabilitu tohto mohutného nábytku.

Komoda sa hodí do moderne zariadene spálne, kde ju môžete skombinovať s posteľou s dreveným rámom, alebo do jedálne k stolu s mramorovou vrchnou doskou. Do miestnosti prinesie eleganciu a luxus moderného talianskeho dizajnu. Môžete pridať aj ďalší exkluzívny nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale, ktorý nájdete v našej ponuke. Komodu je možné zhotoviť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás prosím kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 299,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Keramika ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale