Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová vintage biela komoda Savona s piatimi zásuvkami rôznych farieb 95 cm

MLV11042

Komoda Savona prinesie do vašej domácnosti originálny dizajnový prvok s vintage nádychom. Kombinácia rôznych farieb a štýlov súznie v eklektickej kompozícii, ktorá priestor oživí.

Komoda má štíhlu vyššiu siluetu a úložný priestor je organizovaný v piatich nad sebou umiestnených zásuvkách. Je vyrobená z dreva a má lineárny tvar, s mierne prečnievajúcou vrchnou doskou a štyrmi hranatými nožičkami. Bočné steny majú kazetový dizajn s vyvýšenými okrajmi a latkovým dizajnom stredovej časti.

Komoda má bielu farbu, s originálnymi viacfarebnými zásuvkami. Každý zásuvka je označená číslom. Prvá má dizajn svetlého hnedého dreva s výraznou kresbou letokruhov a oválnym výrezom, ktorý slúži ako úchytka. Povrch druhej a piatej zásuvky je upravený bielym náterom, ktorý je následne zošúchaný a pôsobí starožitným dojmom. Úchytka má podobu zatočeného lana v naturálnej hnedej farbe. Tretia zásuvka má podobný vintage dizajn, v hnedej farbe a s okrúhlou bielou úchytku. Štvrtá zásuvka je sivá, s výraznou horizontálne smerujúcou kresbou letokruhov a lesklou kovovou úchytkou.

Komoda Savona je univerzálnym vintage kúskom, ktorý vďaka eklektickému dizajnu môžete umiestniť do širokého spektra interiérov. Hodí sa do priestorov zariadených v svetlých farbách či k nábytku z masívneho dreva.

Ihneď k odberu

-18%

199,95 € s DPH

Znížená cena!

243,84 €

Podobné produkty Komody

►Dizajnové komody ►Vintage nábytok ►Skladovky - nábytok skladom VÝPREDAJ ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►Uzavrený ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Biela ►Hnedá ►So vzorom (viacfarebná) ►Sivá ►Drevo / Masív