FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Retro ratanové čelo postele Rotto v svetlej hnedej farbe s viedenským výpletom 165 cm

EM32369

Čelo postele Rotto prinesie do vašej spálne štýlový retro nádych. Príjemná svetlá hnedá farba pôsobí teplým dojmom a priestor zútulní.

Čelo postele je vyrobené z ratanu. Táto exotická drevina je obľúbená vďaka svojej odolnosti a flexibilite, čo umožňuje jej ohýbanie do elegantných oblúkov. Rohy čela tak majú hladký a zaoblený tvar a plynule prechádzajú do rovných strán. Rám je dvojitý a jeho dizajn čerpá inšpiráciu z retro štýlu.

Dominantným prvkom je ratanový výplet s viedenským vzorom, ktorý dodáva čelu postele jemnú štruktúru a je ideálnym spojením prírodného vlákna s prepracovaným dizajnom. Svetlá hnedá farba pôsobí naturálne a tento vzhľad ešte zdôrazňuje kresba dreva, viditeľná na hladkom ráme.

Čelo postele môžete doplniť nočným stolíkom zo svetlého dreva v retro štýle. Môžete tiež pridať kreslo či stoličku s ratanovým rámom, ktorý sa prepojí s výpletom. Ideálne je tiež kombinácia so svetlými farbami, či už v podobe vankúšov a textílií, alebo steny, pri ktorej je čelo umiestnené. Je vhodné k matracu so šírkou 150 cm.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

249,00 € s DPH

Súvisiace produkty Rošty a divány

Podobné produkty Čelá postelí

►Luxusné a dizajnové čelá postelí ►Retro štýlový nábytok ►Ratanový nábytok ►Obdĺžnikový ►Drevo / Masív - Ratan ►Hnedá