Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná vintage dvojmiestna béžová lavica Nature s vyrezávanou výzdobou a opierkami s dizajnom bambusových stoniek 155 cm

EM32584

Lavica Nature vás očarí svojím jedinečným dizajnom, ktorý spája prvky klasického a vidieckeho štýlu s elegantnou vintage povrchovou úpravou. Bohaté zdobenie prinesie do priestoru nádych luxusu a mäkké penové vankúše zaručia pohodlné sedenie pre dve osoby.

Rám lavice je vyrobený z masívneho akáciového dreva, ktoré je v nábytkárstve veľmi obľúbené kvôli svojej pevnosti a odolnosti. Jeho povrch pokrýva svetlý béžový náter s efektom vymytej farby, ktorý mierne odhaľuje naturálnu farbu dreva a dodáva lavici šarmantný vintage charakter.

Štvorica nožičiek je inšpirovaná vidieckym štýlom, pre ktorý sú typické sústruhom tvarované prvky. Ich elegantnú zaoblenú siluetu dopĺňajú lineárne vyrezávané vzory, ktoré sa vizuálne prepájajú s reliéfom na stranách sedacej časti a hranách opierky.

Sedadloobdĺžnikový tvar a je na ňom umiestnený dlhý vysoký vankúš s penovou výplňou, poskytujúci maximálny komfort. Poťah je vyrobený z ľanu a je príjemný na dotyk. Jeho zemitá béžová farba pôsobí naturálnym dojmom a výborne dopĺňa svetlé tóny dreva. Z rovnakého materiálu sú vyrobené aj tri menšie opierkové vankúše.

Dominantou dizajnu je štýlová opierka. Chrbtová časť má jednoduchý obdĺžnikový tvar, vymedzený hrubým rámom. Opierky na ruky sa k nemu pripájajú v jemnej krivke a plynú ďalej po stranách v rovnej horizontálnej línii. Na prednej strane klesajú dole v dvoch elegantných zakriveniach a pripájajú sa k rohu sedadla. Opierky vypĺňajú diagonálne línie so zvýraznenými kĺbmi, pripomínajúce stonky bambusu.

Lavicu môžete umiestniť do predsiene vo vidieckom štýle, kde ju skvele doplní konzolový stolík s vyrezávaným zdobením. Vďaka vysokému komfortu, ktorý poskytuje, je vhodná aj ako sedenie k jedálenskému stolu, kde ju môžete skombinovať so stoličkami so svetlým rámom, napríklad z rovnakej kolekcie Nature, ktoré nájdete v našej ponuke. Oceníte ju aj v obývačke či spálni, kde poslúži ako dodatočné miesto na sedenie a zároveň bude tiež luxusný dekoračným elementom miestnosti.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 159,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Nature

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s opierkou

►Luxusné sedačky ►Štýlové a luxusné lavice ►Klasický štýlový nábytok ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Nature ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Čalúnený - Poťahová látka ►Béžová ►S opierkami ►Lavice z dreva ►Lavice s čalúnením ►Lavice s opierkou