Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná koloniálna červenohnedá lavica James s vyrezávanými nožičkami so zatočeným dizajnom a bielym čalúneným sedadlom 153 cm

EM32558

Lavica James prinesie do vašej predsiene či spálne klasickú eleganciu. Bohatý mahagónový odtieň dreva dodáva dizajnu luxus koloniálneho štýlu a vďaka zložitému vyrezávanému zdobeniu je tento funkčný nábytok aj výrazným dekoratívnym prvkom miestnosti.

Lavica má obdĺžnikové sedadlo s dĺžkou 153 cm, na ktoré sa zmestia tri osoby. Penové čalúnenie a na dotyk príjemný poťah z ľanu vám zaručia pohodlné sedenie. Poťahbielu farbu a zdobí ho subtílny tmavý lineárny vzor, ktorý vytvára vizuálnu štruktúru. K lavici je upevnený pomocou okrúhlych kovových nitov, viditeľných v spodnej časti sedadla. Ich zlatá farba prináša luxusný akcent a výborne korešponduje s teplým odtieňom podstavy.

Sedadlo je položené na šiestich nožičkách, umiestených na rohoch a v strede dlhších hrán lavice. Medzi každou oproti sebe umiestnenou dvojicou sa nachádza krátka spojnica. Stredom prechádza dlhá spojnica a nábytok je tak mimoriadne stabilný. Línie podstavy majú bohaté vyrezávané zdobenie so zatočeným dizajnom. Tvarovú variáciu prinášajú obdĺžnikové elementy umiestnené na spojoch. Podstava tak pôsobí elegantným starožitným dojmom.

Lavica je vyrobená z masívneho akáciového dreva, ktoré zaručuje jej odolnosť a pevnosť. Povrch pokrýva lakovanie v bohatej mahagónovej hnedej farbe s červenými odtieňmi. Exotické drevo dodáva nábytku exkluzívny charakter koloniálneho štýlu a prináša pocit luxusu.

Lavica je vhodná do klasicky zariadenej predsiene, kde ju môžete doplniť konzolovým stolíkom s vyrezávaným zdobením. Hodí sa aj do spálne, k päte postele, kde vám pomôže vytvoriť dodatočnú odkladaciu plochu. Môžete ju skombinovať napríklad s posteľou z rovnakej kolekcie James, ktorú nájdete v našej ponuke. Starožitný charakter podčiarknu aj doplnky vo vintage štýle.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 029,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Klasický štýlový nábytok ►Koloniálny nábytok ►Vintage nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Hnedá ►Lavice z dreva ►Lavice s čalúnením