FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná industriálna lavica Samanea z masívneho dreva suar v hnedej farbe s kovovými nožičkami 126 cm

EM32494

Lavica Samanea prinesie do vašej predsiene moderný dizajn. Masívne drevo jej dodáva útulne pôsobiaci prírodný  prvok, ktorý príjemne kontrastuje s podstavou v industriálnom štýle.

Lavica má jednoduchý obdĺžnikový tvar. Na koncoch sa nachádzajú šikmé kovové nožičky, prepojené na kratších stranách podstavou. Nožičky aj podstava majú široký a plochý tvar, čo pôsobí elegantným minimalistickým dojmom. Ich čierna povrchová úprava korešponduje s čiernou prednou hranou sedacej časti. Tento detail zdôrazňuje modernú lineárnu siluetu.

Vrchná doska je zhotovená z masívneho dreva suar. Táto exotická drevina je druhom akácie a jej drevo je nesmierne tvrdé a odolné. Kvôli svojej hlbokej hnedej farbe sa tiež často používa ako náhrada mahagónu. Má výraznú kresbu letokruhov, ktorá dodáva nábytku dekoratívny prírodný prvok.

Lavicu Samanea môžete v predsieni doplniť konzolovým stolíkom v industriálnom štýle s kovovými nožičkami a praktickým zrkadlom v modernom drevenom ráme. Hodí sa tiež do obývačky, kde tak vytvoríte dodatočné miesto na sedenie. Výborne doplní konferenčný stolík z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

289,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice z dreva

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Lavice z dreva