FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vintage masívna čierna lavica YuYu Forja so dizajnovou prehnutou sedacou časťou a nožičkami 62 cm

EM32484

Lavica YuYu Forja si vás získa svojím unikátnym geometrickým dizajnom, vďaka ktorému bude praktickým nábytkom a štýlovou dekoráciou zároveň. Navyše, univerzálna čierna farba sa hodí do širokého spektra interiérov.

Lavica je vyrobená z masívneho dreva mindi, ktoré veľmi pevné a odolné. Povrch je pokrytý čiernym náterom. Ten je miestami zámerne zošúchaný a odhaľuje pôvodnú farbu dreva, čo prináša do kompozície šarmantný vintage nádych.

Na prvý pohľad vás očarí tvar lavice, ktorý využíva základné geometrické tvary. Sedacia časť plynule prechádza do bočných opierok na ruky v štýlovom poloblúku. Tento tvar symetricky zrkadlia nožičky, ktoré tvorí obrátený polkruh na prednej aj na zadnej strane. Lineárny prvok prináša do kompozície horizontálna spojnica bočných nožičiek, priečne smerovanie latiek na sedacej časti a pozdĺžne smerovanie na opierkach.

Lavicu môžete v predsieni skombinovať so zrkadlom s tmavým rámom vo vintage štýle. Hodí sa aj do obývačky k modernému nábytku z masívneho dreva. Poslúži ako príležitostné miesto na sedenie či opierka na nohy a jej jedinečná silueta bude zároveň pôsobiť ako moderný dekoratívny prvok.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

209,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Lavice Forja

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s opierkou

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Štýlové a luxusné lavice ►Vintage nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia masívnych lavíc Forja ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Čierna ►S opierkami ►Atypický ►Taburetky z dreva ►Lavice z dreva ►Lavice s opierkou