Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Industriálna retro lavica Taxil s hnedým čalúnením s dizajnom vintage kože a čiernou podstavou 100 cm

EM32476

Lavica Taxil je praktickým doplnkom do vašej predsiene či obývačky. Kombinácia hnedej a čiernej farby jej dodáva elegantný a sofistikovaný vzhľad, ktorý ľahko zakomponujete do širokého spektra interiérov.

Lavica má jednoduchú lineárnu siluetu s obdĺžnikovou sedacou časťou, uloženou na hranatej kovovej podstave v čiernej farbe. Štvorica nožičiek je prepojená na vrchnej a spodnej obdĺžnikovými spojnicami, ktoré zaručujú výbornú stabilitu nábytku. Do dizajnu prinášajú nádych industriálneho štýlu.

Sedacia časť je čalúnená a má poťah z mikrovlákna. Tento materiál je veľmi všestranný a obľúbený vďaka nenáročnej údržbe. Povrchové prevedenie pripomína kožu so starožitným efektom. Čalúnenie je lineárne prešívané, čo dodáva nábytku jemný retro nádych.

V predsieni ju môžete doplniť zrkadlom v kovovom ráme či konzolovým stolíkom s čiernou podstavou v industriálnom štýle. Hodí sa aj do modernej obývačky, ako príležitostné miesto na sedenie popri koženej sedačke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

109,15 € s DPH

Znížená cena!

119,95 €

Príbuzné produkty Kolekcia Taxil

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Retro štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►Hnedá ►Bez opierok ►Kolekcia retro nábytku Taxil ►Lavice s čalúnením