FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlová dvojmiestna vintage čierna lavica Forja z masívneho deva so zahnutými opierkami 120 cm

EM32411

Dizajnová lavica Forja je jedinečný kúsok, ktorý sa nesie v jemných hladkých líniách doplnených o jemné zakrivenia

Lavica je ručne vyrobená z masívneho dreva mindi. Drevo zo stromu mindi, ktorý je v Indonézií nazývaný aj pod slovom Geringging,  v anglicky hovoriacich krajinách nazývaný aj Lilac, Mindi alebo Chinaberry. Drevo je kvalitné, odoláva škodcom , má nerovný , drsný a  lesklý povrch  s hrubou textúrou.

Po bokoch lavice sa nachádzajú vyvýšené zakrivené opierky, ktoré zabezpečujú oporu pri sedení pre dvoch ľudí. Na opierkach sa nachádzajú drevené mriežky, ktoré obohacujú celkový dizajn lavice. Nožičky sú úzke a taktiež mierne zakrivené. Povrch lavice je v hladký s čiernou lakovanou farbou. Na niektorých miestach odkríva pôvodný povrch dreva čo lavici dodáva starožitný vintage nádych. 

Lavicu odporúčame kombinovať s masívnym tmavým nábytkom do predsiení alebo do obývačiek v koloniálnom a vintage štýle, kde zaujme vás a vašich hostí.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

339,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Lavice Forja

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s opierkou

►Štýlové a luxusné lavice ►Vintage nábytok ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia masívnych lavíc Forja ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Čierna ►S opierkami ►Lavice z dreva ►Lavice s opierkou