FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusná čierna vintage dvojmiestna lavica Forja s opierkou z masívneho mindi dreva 117 cm

EM32386

Lavica Forja si vás získa svojím originálnym dizajnom inšpirovaným vidieckym štýlom a povrchovou úpravou, ktorá jej dodáva šarmantný vintage vzhľad. Navyše, čierna farba je univerzálna a hodí sa do širokého spektra interiérov.

Lavica je vyrobená z masívneho dreva mindi, ktoré sa vyznačuje vysokou tvrdosťou a odolnosťou. Tieto vlastnosti zaručia výbornú trvácnosť nábytku. Povrch je pokrytý náterom v čiernej farbe, ktorý je miestami zošúchaný a odhaľuje naturálnu farbu dreva. Tento efekt dodáva nábytku originálny vintage charakter a robí z neho neprehliadnuteľný dizajnový kúsok.

Lavica je postavená na štyroch hranatých nožičkách. Sedacia časť mierne prečnieva cez podstavu a na jej povrchu je viditeľná štruktúra dreva. Najvýraznejším prvkom je chrbtová opierka, ktorá po stranách plynule prechádza do bočných opierok. Sú vyplnené štíhlymi drevenými latkami s jemným zakrivením, ktoré pôsobí elegantným dojmom.

Lavicu môžete skombinovať so vzorovaným sedacím vankúšom, ktorý zabezpečí komfortné sedenie a zároveň zvýrazní vidiecku estetiku. V predsieni môžete pridať zrkadlo s tmavým rámom vo vintage štýle, či praktickú šatníkovú skriňu z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

399,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Lavice Forja

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s opierkou

►Štýlové a luxusné lavice ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Kolekcia masívnych lavíc Forja ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Čierna ►S opierkami ►Lavice z dreva ►Lavice s opierkou