FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívna vintage dvojmiestna lavica Forja z mindi dreva s opierkou s bielym zámerne zostarnutým náterom 117 cm

EM32336

Lavica Forja si vás získa svojím očarujúcim vintage šarmom. S dĺžkou 117 cm poskytne miesto na sedenie pre dve osoby, s chrbtovou a bočnými opierkami pre pohodlné opretie.

Lavica je vyrobená z masívneho mindi dreva, ktoré je veľmi pevné, odolné a zaručí výbornú trvácnosť nábytku. Povrch pokrýva náter v bielej farbe, ktorý je miestami zámerne zošúchaný a odhaľuje pôvodnú hnedú farbu dreva. Tento efekt zároveň dodáva lavici originálny vintage charakter.

Silueta je inšpirovaná klasickým vidieckym nábytkom, čo sa odráža najmä na jemných a elegantných zakriveniach opierky a latkovanom dizajne sedacej časti, mierne prečnievajúcej nad podstavu. Nožičky majú jednoduchý hranatým tvar. Dizajnu vizuálne dominuje výplň opierok s jemne zahnutými lamelami, ktoré pôsobia dynamickým dojmom.

Lavicu môžete doplniť sedacím vankúšom si dekou s kockovaným či kvetinovým vzorom, čím zdôrazníte vidiecku estetiku a maximalizujete vaše pohodlie. V predsieni sa hodí zrkadlo so starožitne pôsobiacim rámom. Lavica je skvelou voľbou do priestorov zariadených v neutrálnych svetlých farbách, ktoré môžete oživiť pestrými doplnkami či dekoráciami.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

399,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Lavice Forja

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s opierkou

►Štýlové a luxusné lavice ►Vidiecky štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Kolekcia masívnych lavíc Forja ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►S opierkami ►Lavice z dreva ►Lavice s opierkou