FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnové retro sivo hnedá lavica Taxil s prešívanou sedacou časťou v odtieni taupe 108 cm

EM32267

Čalúnená lavica Taxil zaujme svojím dizajnom inšpirovaným retro štýlom. Sivo hnedá farba pôsobí elegantným dojmom a umožňuje vám umiestnenie do širokého spektra interiérov.

Lavica má modernú, lineárnu siluetu, v ktorej prevažujú striktné obdĺžnikové tvary. Sedacia časť je ozdobená prešívaním, ktoré jej dodáva príjemný retro nádych a vyzdvihuje mäkkosť čalúnenia. Poťah je vyrobený z mikrovlánkna v štýlovom odtieni taupe. Ide o kombináciu sivej a hnedej farby, ktorá pôsobí elegantným a neutrálnym dojmom. Matriál je tiež odolný a nenáročný na údržbu.

Podstava lavice je zhotovená z kovu v čiernej farbe s matným vzhľadom. Tvorí ju štvorica hranatých štíhlych nožičiek, prepojených vo vrchnej a spodej časti obdĺžnikovou spojnicou. Jednoduchý tvar a kovový materiál dodávajú lavici moderný industriálny vzhľad.

V predsieni ju môžete doplniť zrkadlom v jednoduchom čiernom ráme, či konzolovým stolíkom s kovovou podstavou v industriálnom štýle. Vďaka čalúnenej sedacej časti ju oceníte aj v spálni, kde vám pri umiestnení k päte postele poskytne dodatočný odkladací priestor. Hodí sa tiež do modernej obývačky, k sedačke v svetlej hnedej či sivej farbe.

Dostupnosť august 2024

Zľava skončí o:

-9%

108,29 € s DPH

Znížená cena!

119,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Taxil

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Retro štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Hnedá ►Sivá ►Bez opierok ►Kolekcia retro nábytku Taxil ►Lavice s čalúnením