FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná buklé čalúnená lavica Soreli s bielym poťahom s dekoratívnym prešívaním 100 cm

EM32266

Čalúnená lavica Soreli dodá priestoru nádych luxusu a elegancie. Môžete ju umiestniť do predsiene, do spálne k päte postele či do obývačky ako príležitostné miesto na sedenie.

Na prvý pohľad vás očarí biely poťah z buklé látky. Je príjemný na dotyk, dodáva sedacej časti zaujímavú štruktúru a pôsobí útulným mäkkým dojmom. Ten ešte znásobuje penové čalúnenie, takže lavica poskytuje komfortné miesto na sedenie. Vrchnú časť zdobí hlboké bodové prešívanie.

Lavica je postavená na štyroch zošikmených nožičkách. Sú vyrobené z kovu s práškovým nástrekom, ktorý im dodáva matný vzhľad. Ich čierna farba vytvára estetický kontrast k jasnej bielej farbe poťahu a v kombinácii s buklé látkou pôsobí luxusným dojmom.

V predsieni môžete lavicu skombinovať so zrkadlom v čiernom ráme, čím dosiahnete štýlový moderný vzhľad. V spálni skvele doplní čalúnenú posteľ so svetlým buklé či zamatovým poťahom v art deco štýle. Hodí sa tiež do obývačky zariadenej v neutrálnych farbách, kde vynikne kontrastná kombinácia čiernej a bielej.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

62,79 € s DPH

Znížená cena!

69,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Soreli

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Bez opierok ►Buklé čalúnené sedačky a kreslá ►Kolekcia dizajnových lavíc Soreli ►Lavice s čalúnením