FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná čalúnená čierna lavica Mariposa s opierkou a dekoratívnym prešívaním so štvorcovým vzorom 165 cm

EM32216

Čalúnená lavica Mariposa vás očarí svojím moderným dizajnom v elegantnom antracitovo čiernom prevedení. Pohodlné sedenie zaručí mäkké penové čalúnenie a vysoká chrbtová opierka.

V siluete nábytku dominujú jednoduché rovné línie zjemnené zaoblenými rohmi. Sedacia časť s opierkami na ruky a chrbát pôsobí vďaka čalúneniu mohutným dojmom. Mäkký vzhľad ešte zdôrazňuje hlboké prešívanie so štvorcovým vzorom.

Poťah je vyrobený z antracitovej čiernej látky s výrazným tkaním, ktoré jej dodáva zaujímavú vizuálnu štruktúru. Vo farebnej tendencii vrchnej časti sedačky pokračujú aj čierne kovové nožičky s matným vzhľadom. Sú šikmé, so zaobleným povrchom.

Lavicu môžete umiestniť do moderne zariadenej predsiene. Hodí sa do priestorov v neutrálnych odtieňoch, kde vynikne prešívané čalúnenie a štruktúra látky, no môžete pridať aj výraznejšie farebné doplnky, textílie, alebo vankúš. Vďaka mäkkému penovému čalúneniu nahradí v menšej obývačke či pracovni sedačku. Môžete ju doplniť kreslom z rovnakej kolekcie Mariposa, ktorú nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

381,29 € s DPH

Znížená cena!

419,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Mariposa

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s opierkou

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Čierna ►S opierkami ►Kolekcia Mariposa ►Lavice s čalúnením ►Lavice s opierkou