FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná dizajnová petrolejová modrá lavica Mariposa s penovým čalúnením a zamatovým poťahom 165 cm

EM32215

Moderná lavica Mariposa vás očarí svojou nádhernou petrolejovo modrou farbou. Okrem štýlového vzhľadu vám poskytne aj maximálny komfort.

Sedacia časť je doplnená vysokou chrbtovou opierkou, ktorá plynule prechádza do nižších opierok na ruky. Jej tvar kombinuje rovné línie a elegantné krivky. Pohodlné sedenie vám zaručí mäkké penové čalúnenie s lineárnym prešívaním, ktoré vytvára geometrický štvorcový vzor. Zamatový poťah je príjemný na dotyk. Je vyrobený z mikrovlákna, ktoré je obľúbené kvôli svojej vysokej odolnosti a jednoduchej údržbe.

Výraznú petrolejovú modrú farbu výborne dopĺňajú kovové nožičky v čiernej farbe. Práškový nástrek im dodáva matný vzhľad, ktorý príjemne kontrastuje s leskom zamatového povrchu. Nožičky sú mierne zošikmené, s oblou siluetou.

Lavica je skvelou voľbou do predsiene, ktorej chcete dodať farebný akcent a luxusne pôsobiaci dizajnový prvok. Môžete ju skombinovať s konzolovým stolíkom s tmavou kovovou podstavou. Vďaka pohodlnému mäkkému čalúneniu ju môžete umiestniť aj do moderne zariadenej obývačky či pracovne a doplniť ďalším nábytkom z rovnakej kolekcie Mariposa, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

381,29 € s DPH

Znížená cena!

419,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Mariposa

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s opierkou

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Modrá ►S opierkami ►Kolekcia Mariposa ►Lavice s čalúnením ►Lavice s opierkou