FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Dizajnová čalúnená horčicovo žltá lavica Mariposa s opierkou a zamatovým poťahom 165 cm

EM32214

Lavica Mariposa si vás získa svojím pohodlným penovým čalúnením a štýlovým moderným dizajnom. Krásna horčicová žltá farba poťahu rozžiari každý priestor.

Silueta lavice je mohutná, s vysokou chrbtovou opierkou plynule prechádzajúcou do nižších opierok na ruky. Rohy sedacej časti sú zaoblené, čo zdôrazňuje mäkký dojem z nábytku. Sedacia časť aj opierky sú čalúnené, s lineárnym prešívaním tvoriacim štvorcový vzor. Horčicovo žltý poťah je zhotovený z mikrovlákna, ktoré je veľmi odolné a nevyžaduje náročnú údržbu. Povrch má príjemný zamatový finiš.

Lavica je postavená na štyroch nožičkách oválneho tvaru. Sú mierne zošikmené, čo dodáva do dizajnu zaujímavý vizuálny prvok. Majú matnú čiernu farbu a sú vyrobené z kovu.

Lavica je skvelým doplnkom do moderne zariadených priestorov, ktorým dodá žiarivý farebný akcent. V predsieni ju môžete doplniť zrkadlom s čiernym rámom alebo konzolovým stolíkom s tmavou podstavou. Vďaka opierke a mäkkému čalúneniu je vhodná aj do menších obývacích priestorov či pracovní, kde zastúpi funkciu sedačky.

Dostupnosť do 2-3 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

381,29 € s DPH

Znížená cena!

419,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Mariposa

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s opierkou

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Žltá ►S opierkami ►Kolekcia Mariposa ►Lavice s čalúnením ►Lavice s opierkou