FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná sivá lavica Caledonia s úložným priestorom a zamatovým prešívaným čalúnením v chesterfield štýle 140 cm

EM32175

Lavica Caledonia v sebe spája praktický úložný priestor a štýlový dizajn s chesterfield prešívaním. Vašej predsieni či spálni dodá nádych moderného luxusu.

Silueta nábytku je jednoduchá a lineárna. Sedacia časť sa vyklápa a sprístupňuje tak bohatý úložný priestor vo vnútri lavice. Určite oceníte aj soft close systém, ktorý zaručuje jemné a nehlučné zatváranie vrchnej časti.

Lavica je potiahnuté sivou zamatovou látkou, ktorá je vyrobená z mikrovlákna. Tento materiál je mimoriadne odolný voči každodennému používaniu a nenáročný na údržbu. Zároveň je príjemný na dotyk a dodáva nábytku luxusný vzhľad. Ten ešte podčiarkuje dekoratívne prešívanie v chesterfield štýle s okrúhlymi gombíkmi. Sivá farba pôsobí elegantným dojmom a lavicu tak môžete zakomponovať do širokého spektra interiérov.

Praktický úložný priestor oceníte v spálni, kde môžete lavicu umiestniť k päte postele. Skvele doplní čalúnené čelo, či posteľ Caledonia z rovnakej kolekcie. Hodí sa aj do predsiene, kde zamatový poťah vnesie dotyk luxusu. Môžete pridať zrkadlo či konzolový stolík v art deco štýle. Na lavicu si pohodlne sadnú tri osoby.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

Zľava skončí o:

-9%

162,89 € s DPH

Znížená cena!

179,00 €

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Caledonia

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►Chesterfield sedačky ►Dizajnový nábytok ►Kolekcia spálňového nábytku Caledonia ►Obdĺžnikový ►Bez nožičiek ►S úložným priestorom ►Bez opierok ►Čalúnený - Zamat ►Lavice s čalúnením