FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná buklé biela lavica Soreli 100cm

EM31287

Moderná buklé biela lavica Soreli je dokonalým spojením nadčasového štýlu a praktickej funkčnosti, ktorá obohatí akýkoľvek moderný interiér. Tento dizajnový moderný nábytok je vyrobený s dôrazom na pohodlie a estetiku, čo ho činí ideálnym doplnkom do Vášho domova.

Sedadlo lavice Soreli je čalúnené unikátnym bouclé materiálom v elegantnej bielej farbe, ktorý poskytuje haptický zážitok a pridáva nádych luxusu. Buklé čalúnenie nielen, že vyzerá pôvabne a štýlvo, ale je aj mimoriadne pohodlné a odolné, vďaka čomu je lavica Soreli ideálna na každodenné použitie.

Stabilitu a odolnosť lavice zaručujú štyri nožičky z kovu s čiernym práškovým nástrekom. Ich výška 31 cm a nosnosť až do 120 kg zabezpečujú, že lavica bude pevná a zároveň elegantná. Tento industriálny prvok perfektne dopĺňa jemnosť bieleho buklé čalúnenia, čím sa lavica stáva univerzálnym kúskom vhodným pre kombináciu s moderným, alebo napríklad aj s industriálnym nábytkom, napríklad s kolekciou Industria Durante alebo Industria Negra.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Príbuzné produkty Kolekcia Soreli

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Biela ►Bez opierok ►Buklé čalúnené sedačky a kreslá ►Kolekcia dizajnových lavíc Soreli ►Taburetky s čalúnením ►Lavice s čalúnením