FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Štýlová lavica Soreli taupe sivá 100cm

EM31286

Objavte elegantný doplnok do Vášho domova vďaka dizajnovej lavici z kolekcie Soreli v taupe sivej farbe. Tento moderný nábytok vyniká svojim minimalistickým dizajnom, ktorý dokonale spája industriálny nádych s modernou eleganciou, čím prinesie moderný štýl a funkčnosť do každej miestnosti.

Lavica Soreli je čalúnená kvalitným textilným mikrovláknom v taupe sivej farbe, ktoré poskytuje pohodlné sedenie a zároveň je ľahké na údržbu. Tento materiál pridáva lavici sofistikovaný vzhľad a je ideálny pre moderné priestory, kde dominuje jednoduchosť a čistota línií. Čalúnenie lavice taktiež disponuje jemným prešívaním čalúnenia, ktoré oživí jej celkový dizajn.

Nožičky štýlovej lavice Soreli sú vyrobené z pevného kovu s čiernym práškovým nástrekom, ktorý zaručuje odolnosť a stabilitu. Výška nožičiek 31 cm a maximálna nosnosť okolo 120 kg sú zárukou toho aby vyhovovali každodennej potrebe pohodlného a bezpečného sedenia.

Vyberte si štýlovú lavicu Soreli v taupe sivej farbe a vychutnajte si kombináciu moderného vzhľadu, industriálneho šarmu a minimalistického dizajnu, ktorý doplní a obohatí každý interiér.

Pre informácie o dostupnosti a cene produktu nás prosím kontaktujte.

Príbuzné produkty Kolekcia Soreli

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné taburetky a podnožky ►Štýlové a luxusné lavice ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►S nožičkami ►Kov ►Čalúnený - Poťahová látka ►Sivá ►Bez opierok ►Kolekcia dizajnových lavíc Soreli ►Taburetky s čalúnením ►Lavice s čalúnením