Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderná industriálna lavica Taxil s čiernou kovovou konštrukciou a sivým zamatovým prešívaným poťahom 110 cm

MLV27136

Lavica Taxil bude štýlovým doplnkom vašej predsiene či obývačky. Sivá farebná paleta pôsobí elegantným dojmom, zatiaľ čo lineárne prešívanie prináša do dizajnu svieži retro nádych.

Silueta nábytku je moderná a dominujú rovné línie. Sedacia časť, na ktorú sa zmestia dve osoby, má obdĺžnikový tvar. Jej hrany zjemňuje penové čalúnenie s jednoduchým lineárnym prešívaním. Poťah má tmavú sivú farbu a je vyrobený zo zamatu

Sedacia časť je umiestnená na štyroch hranatých kovových nožičkách. Vo vrchnej a spodnej časti ich prepája obdĺžniková spojnica. Kovový povrch pokrýva čierny práškový nástrek s matným vzhľadom, ktorý pôsobí industriálnym dojmom.

Lavicu môžete skombinovať s ďalším nábytkom s tmavými kovovými prvkami v industriálnom štýle. V predsieni môžete pridať moderné obdĺžnikové zrkadlo a konzolový stolík.

Dostupnosť október 2024

Zľava skončí o:

-9%

117,39 € s DPH

Znížená cena!

129,00 €

Príbuzné produkty Kolekcia Taxil

Podobný tovar v kategórií Lavice

Podobné produkty Lavice s čalúnením

►Štýlové a luxusné lavice ►Retro štýlový nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Industriálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Kov ►Čierna ►Sivá ►Bez opierok ►Kolekcia retro nábytku Taxil ►Čalúnený - Zamat ►Lavice s čalúnením