Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný konzolový stolík Vita Naturale z hnedého orechového dreva s vrchnou doskou s dizajnom bieleho mramoru 120 cm

EM32670

Konzolový stolík Vita Naturale vás očarí sofistikovaným spojením materiálov v elegantnej symfónii moderného talianskeho dizajnu. Do priestoru prinesie nádych luxusu a oceníte aj praktický uzavretý úložný priestor.

Stolík má lineárnu siluetu, zjemnenú zaoblením rohov vrchnej časti. Jemné krivky dodávajú dizajnu eleganciu a hladké povrchy nechávajú naplno vyniknúť štruktúru materiálov. Vrchná časť je vyrobená z pravej orechovej dyhy a poskytuje vám úložný priestor v podobe dvoch vedľa seba umiestnených zásuviek. Nemajú úchytky a prednú stenu zdobí vyrezávaný geometrický vzor, ktorý vytvára štrukturálnu variáciu. Drevo má prírodnú svetlú hnedú farbu s výraznou kresbou letokruhov, ktorá je organizovaná po obvode vo vertikálnych líniách. Zásuvky sú vybavené soft close systémom pre jemné zatváranie.

Vrchnú dosku pokrýva porcelánový povrch s luxusný dizajnom bieleho mramoru. Ponúka vám pevnú plochu s nenáročnou údržbou a hnedo-sivá kresba kameňa výborne korešponduje s naturálnym charakterom dreva.

Úložný priestor je umiestnený na dlhých nožičkách v tvare U. Ploché línie sa v spodnej časti ohýbajú v striktnom pravom uhle. Predné nožičky zasahujú do úložného priestoru a vytvárajú tak moderný dekoračný element. Sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele v tmavom prevedení.

Konzolový stolík sa hodí do moderne zariadených priestorov, do ktorých prinesie zaujímavú kombináciu štruktúr, zatiaľ čo jeho silueta zachová minimalistický charakter miestnosti. Drevo dodá vašej predsieni či jedálni pocit tepla, mramor pôsobí luxusným dojmom a kovové nožičky zavŕšia moderný vizuál. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalšie štýlové kúsky z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Stolík je možné vyrobiť aj v inom farebnom prevedení, pre viac informácií nás kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

919,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný mramorový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Kov ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Porcelán ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky