Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný moderný oválny konzolový stolík Vita Naturale s dizajnovými asymetrickými nožičkami v orechovej hnedej farbe 120 cm

EM32669

Konzolový stolík Vita Naturale spája minimalistický štýl s naturálnym vizuálom. Jeho moderný taliansky dizajn prinesie do priestoru nádych luxusu a asymetrické nožičky pôsobia avantgardným skulpturálnym dojmom.

Konzolový stolík je vyrobený z kvalitného dyhovaného orechového dreva. Má svetlú hnedú farbu s hustou, prevažne lineárnou kresbou letokruhov, ktorá dodáva hladkým povrchom subtílnu vizuálnu štruktúru. Na nožičkách má vertikálne smerovanie a na vrchnej doske plynie paralelne s dlhšími hranami. Táto dizajnérska voľba zdôrazňuje štíhly tvar a stolík tak pôsobí pôvabným a gracióznym dojmom.

Vrchná doska je oválna. Smerom k okrajom v jemnej krivke stúpa, čo vytvára praktické vyvýšené ohraničenie odkladacej plochy. Je položená na dvoch dlhých nožičkách. Jedna nožička má klasický mohutný valcovitý tvar. Druhá má oválny pôdorys, je plochá smerom dole sa zužuje. Odlišný dizajn vytvára v rámci minimalistického štýlu nápaditý asymetrický dekoratívny element.

Konzolový stolík sa hodí do predsiene, jedálne či obývačky zariadenej v svetlých odtieňoch. Drevo dodá priestoru pocit tepla a moderné prevedenie pôsobí dojmom elegantného luxusu. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. V prípade záujmu o iné farebné prevedenie nás prosím kontaktujte.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

789,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Oválny ►Asymetrický ►S nožičkami ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Atypický ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konzolové stolíky z dreva ►Moderné konzolové stolíky