Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco obdĺžnikový konzolový stolík Livi v sivej farbe s vrúbkovaným povrchom a zlatými detailmi 150 cm

EM32611

Luxusný art deco konzolový stolík Livi je jedinečný štýlový kúsok nábytku, ktorý si zamilujete vďaka jeho dizajnovému vizuálu. 

Obdĺžnikový stolík je vyrobený z kvalitného dubového dreva v sivej svetlej farbe. Stolík disponuje dvomi priestrannými zásuvkami, ktorých povrch je vrúbkovaný. Vrúbkovanie pripomínajúce kanelury čo je vzor známy z antických stĺpov. Na zásuvkách sa nachádzajú kruhové rukoväte v zlatej antickej farbe. Dlhé úzke nožičky v oválnom tvare sú napojené na vrchnú dosku a tak tvoria bočný rám pre zásuvky. Na spodu nožičiek sú detaily v rovnakej zlatej antickej farbe ako rukoväte. Antická zlatá farba dáva historizujúci až starožitný vintage nádychMedzi nožičkami sa nachádza tyč, ktorá podporuje väčšiu stabiliu stolíka. 

Stolík je vhodné skombinovať do predsiene s okrúhlym zrkadlom v rovnakej sivej farbe respektíve v staro medenej farbe čo sa dizajnovo prepojí s rukoväťou a výzdobou na nožičkách.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 499,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Dub ►Zlatá ►Sivá ►Moderné konzolové stolíky