Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rustikálny konzolový bufetový stolík Nature s poličkou navyše v béžovej farbe s vyrezávaným zdobením 200 cm

EM32589

Luxusný konzolový stolík z kolekcie Nature je štýlový a praktický kúsok do kuchyne či predsiene. 

Obdĺžnikový stolík je vyrobený z kvalitného akáciového dreva v béžovej farbe s s patinou čo dodáva stolíku opotrebovaný vzhľad, ktorý je typickým znakom nábytku vo vintage štýle. Disponuje jednou väčšou doskou, ktorá ma robustný vzhľad a jednou menšou policou čo stolíku poskytuje viac úložného priestoru. Vrchná polica má malé vyrezávané nožičky, ktoré sú pripevnené o strednú dosku stola. 

Stredná hlavná doska má pod sebou drevené laty po celom obvode, na ktoré sa napájajú elegantné vyrezávané nožičky. Stolík je zakončený hrubou dolnou doskou, ktorá spája nožičky a zabezpečuje tak väčšiu stabilitu. 

Stolík disponuje množstvom úložného priestoru a preto sa dá využiť ako úložňa pre jedlo ako je ovocie, či jednoduché občerstvenie. Alebo ako stojan pre dekorácie či kvety. 

Stolík je vhodné kombinovať s rustikálnym nábytkom v svetlých farbách do predsiení či kuchyne a obývačky, kde sa stane stredobodom pozornosti a očarí vás a vašich hostí. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 709,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nature

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Vintage nábytok ►Rustikálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Nature ►Obdĺžnikový ►Otvorený ►S nožičkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Akácia ►Béžová ►Konzolové stolíky z dreva ►Moderné konzolové stolíky