Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný art deco čierno-zlatý konzolový stolík Millie s tromi zásuvkami s reliéfom kože a veľkou policou 200 cm

EM32568

Konzolový stolík Millie dodá vašej predsieni nádych luxusu. Kombinácia zlatej a čiernej farby prináša do dizajnu eleganciu art deco štýlu a extravagantný glamour. Stolík je dokonalým spojením krásy a funkčnosti. Bude ozdobou vašej predsiene či jedálne a zároveň vám poskytne veľký úložný priestor.

Stolík má lineárnu siluetu. Obdĺžniková vrchná doska je hladká, s naturálnou štruktúrou letokruhov. Pod ňou sa nachádza úložný priestor s tromi vedľa seba umiestnenými zásuvkami. Bočné steny majú kazetový dizajn s vyvýšenými okrajmi a rovnakou štruktúrou ako vrchná doska. Predné steny zásuviek zdobí štylizovaný vyrezávaný reliéf, pripomínajúci vzor hrubej kože. Hrany zásuviek majú kovové lemovanie, ktoré vo vrchnej časti prechádza do širokej zakrivenej úchytky.

Podstavu tvoria štyri dlhé hranaté nožičky na rohoch a dodatočné dve v strede prednej a zadnej strany. Sú prepojené tromi obdĺžnikovými spojnicami. Vrchná podopiera úložný, ďalšia v spodnej časti drží veľkú otvorenú policu a posledná dole zaručuje výbornú stabilitu nábytku.

Vrchná časť a polica sú vyrobené z kvalitného orechového dreva s elegantným čiernym lakovaním, ktoré vizuálne zjednocuje jeho prírodnú štruktúru s koženým reliéfom. Zlaté prevedenie kovových častí prináša do dizajnu luxusný nádych. Kontrastné farby a geometrické tvary podčiarkujú inšpiráciu estetikou art deco štýlu a pomôžu vám priniesť do priestoru honosnú eleganciu 20. rokov minulého storočia.

Konzolový stolík Millie môžete v predsieni skombinovať s čalúnenou lavicou s poťahom zo zamatu či buklé látky. Skvele tiež doplní jedálenský stôl či konferenčný stolík s podobnou podstavou. Vďaka výrazným zlatým prvkom a extravagantnému koženému reliéfu sa konzolový stolík hodí aj  do priestorov zariadených v glamour štýle, kde vynikne jeho luxusný charakter.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

2 119,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Dub ►Kov ►Čierna ►Zlatá ►Preglejka ►Nábytok v Glamour štýle ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky