Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný rustikálny konzolový stolík Nature s vyrezávaným zdobením v béžovej farbe 169 cm

EM32562

Predstavujeme vám jedinečný konzolový stolík do predsiene či obývačky so zaujimavým ručným vyrezávaním. 

Stolík je vyrobený z kvalitného akáciového dreva v obdĺžnikovom tvare. Konzolový stolík disponuje zaujímavým ručne vyrezávaným zdobením. Horná doska konzolového stolíka je zo spodnej strany po jej bokoch doplnená vyrezávanou výzdobou pripomínajúcou výzdobu z antickej architektúry. Doska má robustný vzhľad v nepravidelnom obdĺžnikovom tvare. Predná hrana má vystúpenú časť čo obzvláštňuje dizajn konzolového stolíka. Nožičky sú vyrezané do ananásového tvaru s ďalšími zaujimavými detailmi na spodnej časti. 

Konzolový stolík sa nesie v rustikálnom štýle vďaka spomínanému bohatému vyrezávaniu a zároveň nesie aj prvky vintage štýlu kvôli béžovej farbe so zámerným dizajnom opotrebovania.

Stolík je vhodné kombinovať s rustikálnym nábytkom v svetlých farbách do predsiene či obývačky, kde očarí vás a vašich hostí a podčiarkne tak rustikálny štýl vo vašom domove. 

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 669,00 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Nature

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Klasický štýlový nábytok ►Rustikálny nábytok ►Dizajnový nábytok ►Nábytok z masívu ►Kolekcia masívneho vintage nábytku Nature ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Akácia ►Béžová ►Konzolové stolíky z dreva ►Moderné konzolové stolíky