Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný dizajnový hnedý konzolový stolík Vita Naturale z orechového dreva s jednou nohou a chrómovou podstavou 150 cm

EM32533

Konzolový stolík Vita Naturale vás očarí svojím minimalistickým luxusným vizuálom. Jeho jedinečná silueta vytvorí v priestore neprehliadnuteľný dekoratívny prvok a kombinácia dreva a chrómu podporuje kontrastnú estetiku moderného talianskeho dizajnu.

Konzolový stolík je vyrobený z kvalitného dyhovaného orechového dreva. Má príjemnú svetlú hnedú farbu a naturálny vzhľad podporuje aj výrazná kresba letokruhov. Je organizovaná v horizintálnych líniách a dizajn ozvláštňuje prirodzene pôsobiacim vzorom

Vrchná doska má obdĺžnikový tvar so zošikmenými bočnými hranami. Jej spodná časť v dvoch dramatických oblúkoch plynule prechádza do štíhlej nohy. Atypický tvar zdôrazňujú striktné línie hrán a minimalistické hladké povrchy. Vďaka tejto jedinečnej siluete je konzolový stolík funkčným nábytkom a elegantným dekoratívnym prvok zároveň.

V spodnej časti na nachádza jednoduchá obdĺžniková podstava. Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele s lesklým chrómovým finišom. Výborne korešponduje s hladkými drevenými plochami a štýlový zrkadlový povrch prináša do dizajnu moderný element.

Konzolový stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej predsiene, ktorú oživí svojím jedinečným tvarom. Zrkadlo v okrúhlom drevenom ráme sa prepojí s výraznými oblúkmi a pomôže vám priestor presvetliť. Stolík môžete tiež umiestniť do jedálne či obývačky, kde prinesie naturálny prvok v minimalistickom prevedení. 

Ak vás očaril moderný taliansky dizajn, objavte ďalší luxusný nábytok z rovnakej kolekcie Vita Naturale v našej ponuke. Ak máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 049,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Vita Naturale

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Chrómový štýlový nábytok ►Obdĺžnikový ►S jednou nohou ►Kov - Chróm ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku talianského dizajnu Vita Naturale ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky