Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Luxusný oválny konzolový stolík Forma Moderna s dizajnovou geometrickou podstavou z hnedého dreva a sklenou doskou 120 cm

EM32532

Konzolový stolík Forma Moderna vás očarí svojou výnimočnou podstavou, pripomínajúcou avantgardné skulpturálne dielo. Je dokonalým spojením moderného talianskeho dizajnu s nádychom honosnej art deco estetiky. Vašej predsieni či jedálni dodá luxusný vizuálny element a funkčný nábytok zároveň.

V siluete konzolového stolíka dominujú elegantné krivky. Vrchná doska je oválna a vyrobená z bezpečnostného skla. Je priehľadná, čo naplno umožňuje vyniknúť jedinečnému tvaru podstavy a pôsobí ľahkým a vzdušným dojmom. Nemusíte sa však obávať jej krehkosti - bezpečnostné sklo sa vyrába temperovaním klasického skla, pri čom sa mení jeho vnútorná štruktúra a materiál nadobúda pevnosť. Konzolový stolík vám tak ponúka veľmi odolný a na údržbu nenáročný povrch.

Hlavnou hviezdou dizajnu je noha stolíka, vyrobená z dreva. Má prirodzenú orechovo hnedú farbu s jemnou kresbou letokruhov, ktorá prináša do dizajnu prírodný element a kontrastuje s ostatnými výrazne modernými materiálmi. Tvorí ju jeden diagonálne umiestnený elipsovitý prvok, ku ktorému sa pripájajú dve polovičné elipsy. Línie sú štíhle a ploché, čo zdôrazňuje eleganciu dizajnu.

Noha stolíka je umiestnená na hladkej oválnej podstave z nehrdzavejúcej ocele. Jej povrch má zlatú farbu, čo podčiarkuje luxusný charakter nábytku a zároveň výborne korešponduje s teplým odtieňom dreva. Tento metalický prvok, v kombinácii s geometrickými tvarmi, prináša do kompozície jemný nádych art deco štýlu.

Konzolový stolík je skvelou voľbou do moderne zariadenej predsiene či jedálne, ktoré chcete oživiť originálnym dizajnovým prvkom. Do priestoru prinesie luxus a eleganciu. Ak vás očaril súčasný taliansky dizajn, objavte ďalší štýlový nábytok z rovnakej kolekcie Forma Moderna v našej ponuke. Ak máte záujem o iné farebné prevedenie, kontaktujte nás.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

1 119,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Príbuzné produkty Kolekcia Forma Moderna

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Sklenené konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Art-deco nábytok ►Moderný štýlový nábytok ►Dizajnový nábytok ►Oválny ►S jednou nohou ►Kov ►Sklo ►Hnedá ►Zlatá ►Drevo / Masív ►Moderný nábytok - Taliansky dizajn ►Kolekcia nábytku v talianskom dizajne Forma Moderna ►Konzolové stolíky z kovu ►Moderné konzolové stolíky ►Sklenené konzolové stolíky