FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny škandinávsky konzolový stolík Arne s dvomi zásuvkami a policou v svetlej hnedej farbe 90 cm

EM32491

Konzolový stolík Arne vás očarí svojím čistým moderným dizajnom. Naturálna svetlá hnedá farba vám pomôže vniesť do interiéru harmonický nádych škandinávskeho štýlu.

V siluete stolíka dominujú striktné rovné línie a hladké povrchy. Vrchná doska má obdĺžnikový tvar a pod ňou sú umiestnené dve zásuvky, ktoré vám poskytnú praktický úložný priestor na dôležité drobnosti. Zásuvky sa otvárajú pomocou okrúhlej kovovej úchytky v tmavom prevedení. Tento detail vytvára subtílny kontrast k lineárnemu dizajnu a zároveň korešponduje s minimalistickým charakterom nábytku.

Stolík je postavený na štyroch hranatých nožičkách, ktorých línia plynie až po vrchnú dosku. V ich spodnej časti je umiestnená veľká otvorená obdĺžniková polica, ktorá vám poskytne dodatočný úložný priestor. Stolík je vyrobený z dreva mindi, ktoré je v nábytkárstve obľúbené vďaka svojej pevnosti a odolnosti,

V predsieni môžete stolík skombinovať so zrkadlom v svetlom drevenom ráme či s modernou čalúnenou lavicou, ktorá prinesie do priestoru farbu. Skvele tiež doplní jedáleň zariadenú v škandinávskom štýle v svetlých odtieňoch či jedálenský stôl z masívneho dreva.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

399,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Hnedá ►Konzolové stolíky z dreva ►Moderné konzolové stolíky