FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Severský retro konzolový stolík Vellesa z masívneho mindi dreva v hnedej farbe s bielymi zásuvkami 110 cm

EM32488

Konzolový stolík Vellesa  vás očarí krásou dreva v kombinácii so štýlovou severskou estetikou. Dizajn osviežujú šikmé nožičky inšpirované retro nábytkom a kontrastný biely farebný akcent.

Poteší vás aj praktický úložný priestor pod vrchnou doskou. Na pravej strane sa nachádza zásuvka zaberajúca tretinu šírky stola, vedľa nej je umiestnená rovnako široká otvorená polica a na ľavej strane sa nachádzajú dve vedľa seba umiestnené menšie zásuvky. Vrchná časť stola má jednoduchú lineárnu siluetu, doplnenú šikmými nožičkami v retro štýle.

Stolík je vyrobený z dreva mindi. Je charakteristické svojou teplou hnedou farbou a vysokým leskom, ktorý mu dodáva luxusne pôsobiaci zlatistý odtieň. Predná strana zásuvky je pokrytá bielym náterom. Miestami je zámerne zošúpaný, čo prináša do dizajnu štýlový vintage nádych.

V predsieni ho môžete skombinovať so starožitnou lavicou či zrkadlom zlatom ráme, ktoré vyzdvihne farbu dreva. Hodí sa tiež do jedálne či obývačky v neutrálnych zemitých farbách, typických pre severský štýl. Môžete pridať ďalší nábytok z rovnakej kolekcie Vellesa, ktorý nájdete v našej ponuke, či nábytok z masívneho dreva v podobných odtieňoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

399,95 € s DPH

Príbuzné produkty Kolekcia Vellesa

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Retro štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Luxusný škandinávsky nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S poličkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela ►Hnedá ►Konzolové stolíky z dreva ►Moderné konzolové stolíky ►Kolekcia moderného severského nábytku Vellesa