FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Moderný masívny konzolový stolík Vergil z tekového dreva s tromi zásuvkami v prírodnej hnedej farbe 130 cm

EM32481

Konzolový stolík Vergil spája moderný dizajn s krásou masívneho dreva. Poteší vás praktický úložný priestor a prírodný materiál dodá vašej predsieni či obývačke teplú a útulnú atmosféru.

Stolík má modernú symetrickú siluetu v ktorej dominujú rovné línie. Pod obdĺžnikovou vrchnou doskou sú vedľa seba umiestnené tri zásuvky. Medzi strednou a bočnými zásuvkami sa nachádza širšia hladká plocha, ktorá v jednotnej línie plynie smerom dole a vytvára predné nožičky stolíka. Paralelne s nimi sú umiestnené zadné nožičky a v spodnej časti ich prepája spojnica v tvare H, s predĺženou stredovou líniou, siahajúcou až po okraje vrchnej dosky.

Stolík je vyrobený z masívneho teakového dreva a na hladkých povrchoch vyniká jeho svetlá hnedá farba s prirodzenou kresbou letokruhov. Teplý odtieň dreva výborne dopĺňajú rovné hranaté úchytky zásuviek z kovu v zlatej farbe.

Konzolový stolík Vergil môžete v predsieni doplniť moderným zrkadlom s rámom v zlatej farbe, ktorý sa prepojí s úchytkami. V jedálni či obývačke môžete pridať ďalší nábytok z masívneho dreva a živé zelené rastliny. Táto kombinácia dodá miestnosti harmonický prírodný charakter.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

669,00 € s DPH

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Moderné konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Moderný štýlový nábytok ►Nábytok z masívu ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►So zásuvkami ►S úložným priestorom ►Drevo / Masív - Teak ►Hnedá ►Konzolové stolíky z dreva ►Moderné konzolové stolíky