FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Masívny vintage biely konzolový stolík Bianca so zámerne zošúchaným náterom a dvomi nožičkami s dizajnom stĺpov 130 cm

EM32408

Konzolový stolík Bianca dodá vašej predsieni či obývačke očarujúci vintage charakter. Vďaka svojmu jedinečnému tvaru je nie len praktickým nábytkom, ale aj elegantným dekoračným prvkom.

Stolík je vyrobený z masívneho dreva mindi, ktoré je obľúbené vďaka svojej tvrdosti a odolnosti. Povrch je pokrytý bielym náterom, ktorý je následne na hranách a niektorých ďalších miestach zošúchaný. Tento efekt zámerného zostarnutia dodáva nábytku starožitný vzhľad.

Dizajnu dominuje dvojica nožičiek, ktorá je vyrezávaná a svojím tvarom pripomína stĺpy. Elegantné krivky príjemne kontrastujú s hranatou vrchnou doskou a podstavou. Vrchná doska má hladký povrch a je zložená z troch obdĺžnikov, ktoré sa zmenšujú a na hranách vytvárajú schodíkový dizajn. Každá nožička je umiestnená na dvoch štvorcových podstavcoch, ktoré sú následne umiestnené na veľkej obdĺžnikovej podstave. Nábytok má tak dobrú stabilitu a ohraničenie nožičiek z vrchnej a spodnej časti pripomína honosné priečelie chrámu či paláca.

Konzolový stolík môžete skombinovať s ďalším vintage nábytkom, čím dodáte miestnosti pôvabný eklektický vzhľad. Hodí sa k nemu tiež zrkadlo z ozdobným vyrezávaným rámom. Jeho jedinečný dizajn vynikne aj v priestoroch zariadených v svetlých odtieňoch.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

449,00 € s DPH

Podobné produkty Konzolové stolíky

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Klasický štýlový nábytok ►Vintage nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►Drevo / Masív - Mindi ►Biela