FB
Košík  

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

K POKLADNI

Vintage orientálny konzolový stolík Semi s hnedou vrchnou doskou a vyrezávanou bielou podstavou so zošúchaným efektom 122 cm

EM32377

Konzolový stolík Semi prinesie do vašej predsiene či obývačky šarmantný vintage nádych. Elegantná kombinácia farieb a vyrezávaná podstava dodávajú tomuto praktickému nábytku aj dekoračnú funkciu.

Vrchná doska stolíka má prírodnú svetlú hnedú farbu s výraznou štruktúrou dreva. V priehlbinách dreva sa nachádzajú zvyšky náteru, čo pôsobí starožitným dojmom. V rovnakom duchu sa nesie aj podstava v bielej farbe. ktorá je na hranách zámerne zošúchaná a odhaľuje tmavý základ. Tento dizajn taktiež zvýrazňuje výnimočný tvar podstavy.

Zo stredu vrchnej dosky klesá smerom dole hranatá noha, ktorá sa v spodnej časti rozširuje do tvaru obráteného písmena T. To je ešte umiestnené na obdĺžnikovej podstave. Na bočných stranách sa nachádzajú dva dekoratívne prvky v tvare S. Zdobí ich vyrezávanie inšpirované orientálnou estetikou.

Konzolový stolík Semi oživí vašu predsieň svojím jedinečným dizajnom. Môžete ho doplniť zrkadlom v starožitnom ráme či vyrezávanou lavicou so vzorovaným čalúnením v orientálnom štýle. Hodí sa tiež do jedálne, kde výborne doplní stôl so svetlým náterom z masívneho dreva, napríklad z rovnakej kolekcie Semi, ktorý nájdete v našej ponuke.

Dostupnosť do 2-6 týždňov

459,00 € s DPH

Doplňujúce produkty

Podobný tovar v kategórií Konzolové stolíky

Podobné produkty Konzolové stolíky z dreva

►Dizajnové a luxusné konzolové stolíky ►Vintage nábytok ►Nábytok z masívu ►Luxusný orientálny nábytok ►Obdĺžnikový ►S nožičkami ►MDF ►Biela ►Hnedá ►Drevo / Masív ►Konzolové stolíky z dreva